Wat vind je op deze site?

Wat ik verkoop is met name tweedehands dameskleding, maar er zal ook regelmatig andere kleding en/of accessoires te vinden zijn, zoals herenkleding en tassen. En sinds het najaar 2018 verkoop ik ook NIEUWE yogaleggings van supergoede en mooie kwaliteit ! 🙂

Wat de vintage kleding betreft: ik wil niet zomaar alle tweedehands kleding verkopen, maar alleen de kledingstukken waarvan ik zelf denk dat mensen dit écht leuk vinden. Daarom ben ik vrij kritisch bij het inkopen van de kleding 🙂

Verder let ik er heel erg op dat de kleding netjes en schoon is, en dat de kwaliteit goed is.

Hoe werkt de webwinkel?

Klik op de kledingstukken voor meer informatie. In het winkelmandje kun je de kledingstukken van jouw keuze plaatsen. Je kunt een account aanmaken met je gegevens. Als je bestelling compleet is zie je een bestelnummer. Onder vermelding van dit bestelnummer maak je het totaalbedrag over op mijn bankrekeningnummer. Dit wijst zich vanzelf als je gaat bestellen op www.goosvintage.nl. De bestelling wordt verzonden zodra de betaling ontvangen is. Voor bestellingen buiten Nederland gelden de tarieven van Post.NL, helaas zijn deze tarieven een stuk hoger.

Wat is de levertermijn en wat zijn de verzendkosten?

Mocht je in de buurt van Vught wonen of een keer in de buurt zijn, dan kunnen we een afspraak maken dat je het hier op kan komen halen. Graag via mailadres: info@goosvintage.nl.

Dan zijn er natuurlijk geen verzendkosten en de levertermijn is afhankelijk van wanneer we afspreken (dit kan op korte termijn, afgezien van vakanties of andere bijzonderheden).

Als het product besteld is via de website is het wel belangrijk dat het bedrag al op mijn rekening staat voordat het wordt opgehaald of voordat het verstuurd gaat worden.

Als het product moet worden opgestuurd, dan zijn daar verzendkosten aan verbonden:

– Brievenbuspakketje binnen Nederland/ via Post.NL track and trace € 4,10.

– Pakket binnen Nederland (als het niet door de brievenbus past)/ via Post.NL track and trace : verzendkosten € 6,75, ook bij meerdere producten !! Als het een pakket betreft dat meer weegt dan 10 kilo, dan zijn de verzendkosten € 13,50, dit is ook via Post.nl track and trace.

– Buiten Nederland: hier gelden de tarieven van Post.NL. Helaas zijn deze tarieven een stuk hoger (afhankelijk van het gewicht en of het door de brievenbus kan). Mocht u in het buitenland wonen, stuur me dan een mail, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is qua verzenden en wat voor kosten hier aan zijn verbonden : info@goosvintage.nl .

– Als het aangetekend verstuurd moet worden komen er nog extra kosten bij.

Nadat het product betaald is, kan het binnen een paar werkdagen bij u zijn (afgezien van vakanties of andere bijzonderheden) en uiterlijk binnen 30 dagen. Er wordt zorg gedragen voor zo snel mogelijke levering.

Betaalwijze

Voordat het product opgehaald wordt of voordat ik het product aan u verstuur, dient het aankoopbedrag (eventueel met verzendkosten) op mijn bankrekening te staan. Mijn IBAN-nummer is: NL10 INGB 0702 6275 85 op naam van M. Carels, onder vermelding van het bestelnummer.

Klantenservice, bedenktijd en retourneren

Artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Na retour-ontvangst wordt het aankoopbedrag (exclusief portokosten) binnen 14 dagen teruggestort. Portokosten van geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant. Voorwaarden om een artikel te retourneren:

– Binnen 14 dagen overleg met Goo’s Vintage, via info@goosvintage.nl;

– Artikelen dienen in originele staat te worden geretourneerd;

– Labels of prijskaartjes mogen niet zijn verwijderd;

– Portokosten van de retourzending zijn voor de koper;

– Als er, ondanks zorgvuldigheid van onze kant, iets mankeert aan Ă©Ă©n of meerdere artikelen wordt in overleg gekeken voor een andere oplossing. Gebreken dienen binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen worden gemeld aan Goo’s Vintage.

Goo’s Vintage streeft naar goede service en handelt klachten op een zo goed mogelijke wijze af om tevreden klanten te behouden. Prijzen op de site zijn onder voorbehoud van fouten, indien er een fout in een prijs is gemaakt is Goo’s Vintage niet verplicht zich aan de prijs te houden, maar wordt de koper alsnog in de gelegenheid gesteld om het artikel tegen de correcte prijs te kopen.

Contact opnemen graag via mailadres: info@goosvintage.nl.

Veel plezier met jouw aankoop en/of bedankt voor je interesse 🙂